Filmpjes

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een goed filmpje ... nog veel meer.

The new  Robin Organe Productions

Ready, steady ... GO ... Robin ... GO

De watervallen (resp. bronnen) van de Algar - door Robin Productions

Tijdens zijn bezoek aan de watervallen (resp. bronnen) van de Algar, laat Robin zien hoe mooi en gezellig het daar is. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Gaan snorkelen aan Cap Blanc - door Robin Productions

In dit filmpje toont Robin de wondere wereld onder water aan Cap Blanc in Benissa/Moraira, een beschermd stukje natuurgebied. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Met vakantie naar België III - door Robin Productions

In dit filmpje bezoekt Robin Mechelen: de Romboutstoren, Het Paterhof, het centrum van Mechelen en ... zijn 'oude' hockeyclub in Hombeek. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Met vakantie naar België II - door Robin Productions

In dit filmpje bezoekt Robin het Atomium, het park van Meise met de tropische serres, ... Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Met vakantie naar België I - door Robin Productions

In dit filmpje toont Robin wat hij deed tijdens zijn vakantie in België. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

De Fallas feesten in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje probeert Robin het geheim van de Fallas op te lossen. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Mooie wandeling op de Oltaberg in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje wandelt onze zoon Robin de Oltaberg op. Onderweg raapt hij ook nog heel wat vuil op en sorteert het vuil in de daarvoor voorziene afvalcontainers. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Een dag in Valencia - door Robin Productions

In dit filmpje stelt onze zoon Robin u het oude deel van Valencia voor. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Wandelpad langs de zee in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje stelt onze zoon Robin het wandelpad langs de zee in Calpe voor. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

De vissershaven van Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje stelt onze zoon Robin u de vissershaven van Calpe voor. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Schatten zoeken op het strand van Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje zoekt onze zoon Robin schatten op het strand van Calpe. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Streetworkout op het strand van Calpe - door Robin Productions

Streetworkout op het strand van Calpe, gepresenteerd door Robin Productions Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Jachthaven Puerto Blanco in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje bezoekt onze zoon Robin de jachthaven Peurto Blanco in Calpe. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Kerststratenloop 2018 in Calpe - door Robin Productions

Kerststratenloop 2018 in Calpe, gepresenteerd door Robin Productions Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Calpe gezien vanop zee - door Robin

Calpe gezien vanop zee. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.