Filmpjes

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een goed filmpje ... nog veel meer.

De vissershaven van Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje stelt onze zoon Robin u de vissershaven van Calpe voor. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Schatten zoeken op het strand van Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje zoekt onze zoon Robin schatten op het strand van Calpe. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Streetworkout op het strand van Calpe - door Robin Productions

Streetworkout op het strand van Calpe, gepresenteerd door Robin Productions Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Jachthaven Puerto Blanco in Calpe - door Robin Productions

In dit filmpje bezoekt onze zoon Robin de jachthaven Peurto Blanco in Calpe. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Kerststratenloop 2018 in Calpe - door Robin Productions

Kerststratenloop 2018 in Calpe, gepresenteerd door Robin Productions Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.

Calpe gezien vanop zee - door Robin

Calpe gezien vanop zee. Een Like (Youtube) wordt steeds geapprecieerd. Wil je op de hoogte blijven van de komende filmpjes, abonneer je dan vrijblijvend op Robin's kanaal.